Social Media Ads

 

Διαφημίσεις που σε σταματάνε! 

Σχεδιάζουμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, αναλύοντας συχνά τα δεδομένα, για να προσεγγίσουμε το κοινό σας με στρατηγικά τοποθετημένες διαφημίσεις που ενισχύουν αποτελεσματικά την προβολή σας στα social media.

Διότι τα Social Media είναι κάτι παραπάνω από μία παρουσία!

Η διαρκής ροή περιεχομένου στα social media, έχει δημιουργήσει μία νέα ανάγκη για έξυπνες, γρήγορες και ξεχωριστές διαφημίσεις.

1

Μελέτη

Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία, εσείς γνωρίζετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων & των υπηρεσιών σας. Θα ερευνήσουμε τον κλάδο και τον ανταγωνισμό σας, θα κατανοήσουμε το υποψήφιο πελατολόγιο και θα το προσελκύσουμε.

2

Δημιουργία

Οι διαφημιστικές καμπάνιες στα Socia Media είναι κατά βάση οπτικές. Παράγουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο από το μηδέν, γράφουμε τα κατάλληλα διαφημιστικά κείμενα , προσαρμοσμένα στο είδος και την ταυτότητα της επιχείρησή σας.

3

Στόχευση

Οι διαφημιστικές εκστρατείες στα Social Media έχουν απεριόριστο συνδυασμό μεθόδων στόχευσης. Δοκιμάζουμε νέες παραλλαγές με βάση τα δεδομένα της κάθε καμπάνιας, βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση των διαφημίσεων και κατ’ επέκταση των πωλήσεων.

4

Ανάλυση

Γίνεται ανάλυση και μελέτη όλων των στατιστικών αποτελεσμάτων από κάθε καμπάνια, σχεδιάζουμε νέες διαφημίσεις, δοκιμάζουμε νέες ιδέες και στρατηγικές που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής σας.

our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects
our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects
Ux/UI Fregio
Ux/UI Fregio
Ux/UI Fregio
Ux/UI Fregio