Google Ads
Διαφημισεις

 

Γκουγκλάρουμε την επιτυχία σας!

Σχεδιάζουμε καμπάνιες Google Ads, αξιολογώντας όλα τα νέα δεδομένα, για να πετύχουμε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, δημιουργώντας ποιοτική αύξηση της επισκεψιμότητας.

Μετατρέπουμε τη διαφημιστική δαπάνη σε διαρκή κερδοφορία!

Έτσι πετυχαίνουμε, μαζί, τους στόχους σας!

1

Αναλυτική Μελέτη

Εσείς μιλάτε, εμείς ακούμε! Μαθαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την επιχείρησή σας. Το προϊόν ή την υπηρεσίας σας, τους στόχους σας, τα δυνατά σας σημεία!

2

Έρευνα Ανταγωνισμού

Αφιερώνουμε χρόνο στο να κατανοήσουμε τον κλάδο και την αγορά σας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό, μελετάμε την ψηφιακή του παρουσία, βάζουμε τις βάσεις για την στρατηγική της επιχείρησής σας.

3

Δημιουργία – Ανάλυση

Γίνεται ανάλυση όλων των ιστορικών δεδομένων από κάποιον υπάρχον λογαριασμό Google Ad ή δημιουργούμε έναν νέο (εφόσον δεν υπάρχει ιστορικό), με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

4

Στρατηγική – Καμπάνιες

Λαμβάνουμε όλη την έρευνα και την ανάλυσή μας και τη μετατρέπουμε σε μια εξατομικευμένη στρατηγική, δημιουργώντας καμπάνιες για προσέγγιση υποψήφιων πελατών και αύξηση της κερδοφορίας.

5

Βελτιστοποίηση – Ανάπτυξη

Όσο οι καμπάνιες τρέχουν και συγκεντρώνονται δεδομένα, γίνεται συνεχής βελτιστοποίηση της απόδοσής τους. Παράλληλα δοκιμάζουμε νέες ιδέες και αναζητούμε νέες ευκαιρίες.

our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects
our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects our loved projects
Ux/UI Fregio
Ux/UI Fregio
Ux/UI Fregio
Ux/UI Fregio